Toistaiseksi kaikki hyvin

Hei lukija(t).

Edellinen postaus on viime keväältä ja nyt on uusi kevät jee ja sataa vettä.

Viime postauksen jälkeen asiat ovat menneet tosi kivasti ja niinkuin toivoinkin. Sain kesän lopulla transsukupuolisuusdiagnoosin ja pari kuukautta myöhemmin pääsin aloittamaan hormonihoidon. Samalla vaihdoin nimeni parempaan. Tein myös opinnäytetyön ja valmistuin viime jouluna ja sain sen jälkeen vakituisen työpaikan.

Nyt odottelen kovasti että vuosi tosielämäkoetta tulee täyteen ja pääsen vaihtamaan myös virallisen sukupuolen ja sosiaaliturvatunnuksen. Hormonit ovat toimineet tosi hyvin ja tuoneet kaikki ne muutokset mitä vaan uskalsin toivoa.

Samalla tässä ilmoitan että en aio päivittää tätä blogia enää ja ehkä myös jossain vaiheessa yllättäen poistan kaikki merkinnät jotka eivät liity sukupuolen ristiriitaan. Ajattelin jättää ne siinä toivossa että niistä on jollekulle apua.

Kivaa kevättä :3

1 kommentti - “Toistaiseksi kaikki hyvin”

  1. Elmi Kirjoittaa:

    :3

Jätä vastaus