Tyyliä etsimässä

Tämmöstä arpomista tässä vähän. Kovasti tekis mieli mennä leikkaamaan tukkaan joku kampaus, mutta miten mä pystyn päättään millasen haluan! Oon kasvattanut tukkaa nyt pitkään, mutta etuhiukset on vielä lyhyet ja yltää hädintuskin kulmakarvoihin. Mietin että oisko joku nätti kampaus joka sopis mun laajahkon otsalohkon kaa. (Tai sitten vaan pidän tollasta myssyä 4ever )

Joku lyhyempi tyyli vois kehystää kasvoja kivasti ja mun tukka pääsisi luonnolleen ominaisesti vähän lainehtimaan. Kaipa pitää tonne lähimpään kampaamoon suoriutua ja kysellä niiltä vähän mielipidettä.

Photobucket

Talvitakkii myös ettiskelen ja mietin että pitkä vai lyhyt jee. Ton oikealla näkyvän villapaidan jo ostin ja tykkään kovasti. Lyhyt hame ja vyö puuttuvat vielä tuosta kokonaisuudesta. Mutta on valtavan kivaa kun täällä on tosi paljon vaatekauppoi vaikka onkin suht pieni kaupunki ja on myös mun kukkaroiselle sopivia liikkeitä.

Photobucket

Opiskelut menee kivasti täällä Hollannissa vaikka onkin vaikeita nämä kurssit. Ihan kivaa on muutenkin, mutta kaipaan ehkä vähän enemmän sosiaalista elämää. Kajaanissa sitä oli enemmän mutta koulujuttui taas vähemmän. Kaipa se tästä kun ehtii tutustuu lisää ihmisiin.

Jätä vastaus