Omakuva

Olen tässä kirjoittanut aikaisemmin miten lähdin muuttamaan ulkonäköäni, jotta se vastaisi paremmin sitä käsitystä joka minulla on itsestäni. Ja että voisin näyttää siltä miltä haluan näyttää.

Sen lisäksi että tunnen haluavani näyttää erilaiselta olen koko elämäni ajan käyttänyt tilaisuutta hyväkseni tähän. Parhaiten se onnistuu peleissä, joissa oman hahmon voi tehdä tai valita ja etenkin roolipeleissä, joissa oman hahmon pääsee suunnittelemaan ihan kokonaan itse.

Lisäksi aina kun olen piirtänyt itseni jonkinlaisena hahmona ja kun olen piirtänyt itsestäni kuvan, josta olen pitänyt on kuvilla ollut jotain yhteistä.

Itse asiassa, pelihahmoilla, roolipelihahmoilla ja omakuvilla on kaikilla ollut jotakin yhteistä. Lukija ehkä jo arvaa mitä, mutta tässä kerättynä joka sorttia.

Hahmoja eri peleistä. Roolipeleissä useimmiten pääsee kivasti editoimaan hahmoa. Ja niissä peleissä joissa on vain valmiita vaihtoehtoja pelaan myös aina naisella. Mieshahmolla pelaaminen aiheuttaa saman tunteen kuin peiliinkin katsominen : “en halua näyttää tuolta”
Photobucket

Kynällä ja paperilla pelattavissa roolipeleissä minua on aina viehättänyt hahmonluonnin vapaus ja se että pääsen pelaamaan naisroolia ja eläytymään hahmoon. Tosin useimmat pelini ovat olleet luolastoseikkailuja, mutta mukaan mahtuu myös J-P:n aikanaan vetämä peli jossa kaikki hahmot olivat tyttökoulun oppilaita animesarjassa. Seassa on myös pari kuvaa jotka eivät oikeastaan ole ropehahmoja :D :
Photobucket

Lopuksi kasa omakuvia väliltä 2005 – 2011, eivät ole minkäänlaisessa aikajärjestyksessä
Photobucket

Photobucket

Aina välillä on ollut kausia jolloin olen piirtänyt itseni enemmän sennäköiseksi kuin mitä peilissä näkyi. Se ei kuitenkaan koskaan tuntunut kivalta ja siirryin aina takaisin piirtämään itseni joko naisellisena tai tyttönä.

Vaikka ulkonäköni on muuttunut vasta vähän, ei minun tarvitse ainakaan tämän ongelman kanssa enää painia kuten aikaisemmin :3

1 kommentti - “Omakuva”

  1. kjjo Kirjoittaa:

    Hassua että mulle sä näytät muistikuvalta. Ja se ei ole sama ku miltä itelles näytät. Hankalaa kkyll.

Jätä vastaus